Zoekmachine optimalisatie SEO

Een website die goed vindbaar maken in zoekmachines zoals Google. Dat is het doel bij zoekmachine optimalisatie. Veel mensen beginnen hun zoektocht naar een product of dienst immers online. Een goede positie in Google is dan heel belangrijk in deze zoektocht!

Zoekmachines zoals Google bepalen de positie van jouw website op basis van meer dan 200 factoren. De belangrijkste factoren zijn de content, techniek en autoriteit van je website. Met zoekmachine optimalisatie is ons doel om deze factoren zo goed mogelijk neer te zetten voor Google. Daardoor krijg je een hogere positie in Google voor de zoekwoorden die passen bij jouw organisatie.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Google scant jouw website regelmatig, dus de techniek en structuur van je website moet in orde zijn. Tijdens een technische seo analyse onderzoeken we hoe we de techniek van jouw website kunnen verbeteren. Daarnaast kijkt Google ook naar de content en structuur van jouw website. Op basis daarvan bepaalt Google bij welke zoekwoorden jouw website in de zoekresultaten verschijnt. De vindbaarheid van je website valt of staat dus met goede content. Aan de hand van een goed zoekwoordenonderzoek en de juiste SEO copywriting kun je hier grote stappen in zetten.  

Onderstaande onderdelen hangen allemaal nauw samen met zoekmachine optimalisatie: 

 

Geïnteresseerd of meer weten?

Stuur ons een bericht