B2B leadgeneratie 

Online leadgeneratie is een van de meest efficiënte en voordelige manieren om nieuwe klanten aan te trekken. Een nieuwe zakelijke relatie haal je immers niet zomaar binnen. B2B leadgeneratie omvat alle werkzaamheden die gericht zijn om potentiële klanten in contact te laten komen met jouw bedrijf. Van de identificatie van een prospect tot een gesprek aan tafel met de juiste persoon. Wij adviseren en implementeren zakelijke leadgeneratie strategieën en tools die aansluiten bij je organisatie.

Leadgeneratie in de praktijk

 

 

B2B leadgeneratie strategie

Onze samenwerking begint met het ontwikkelen van een heldere, pragmatische leadgeneratie b2b strategie. We kijken hoe je jouw organisatie onderscheidend kan positioneren en hoe we in iedere fase van het beslissingsproces bij jouw potentiële klant in beeld komen. We zorgen dat de wirwar aan (online) kanalen, contactmomenten en boodschappen wordt gestroomlijnd en dat we doelgericht en structureel jouw doelgroep gaan bereiken.

Leadgeneratie in de praktijk

In de praktijk gaan we aan de slag met een aantal speerpunten. Enerzijds zorgen we voor relevanter verkeer naar jouw website. Daarnaast gaan we bedrijven én personen herkennen op jouw website. Zo krijg je doorlopend warme leads via je eigen website. Doordat we continu aan de knoppen draaien, ben je verzekerd van leads gedurende het jaar.

Relevanter verkeer naar je website

We gaan jouw producten of dienstverlening onder de aandacht brengen via de bekendste en meest effectieve advertentiekanalen. Dankzij onze specialistische kennis van de advertentiekanalen, zoals adverteren op LinkedIn, Google, Facebook en Instagram, kunnen wij zeer gericht jouw doelgroep bereiken. Ook geven we aandacht aan de SEO optimalisatie van jouw website.

Sales en marketing gaan hand in hand

Wij geloven dat sales en marketing hand in hand gaan. Samen stellen we de juiste prioriteiten en kiezen we een strategie die past bij jouw organisatie. Zo realiseren we snel resultaat, maar zorgen we ook voor B2B leadgeneratie op lange termijn.

Geïnteresseerd of meer weten?

Stuur ons een bericht