Online leadgeneratie strategie

Het vinden van nieuwe zakelijke klanten heeft doorgaans te maken met lead generatie. Leadbouwers is specialist in datadriven online leadgeneratie strategieën. Leadgeneratie online is een van de meest doeltreffende en gunstige manieren om nieuwe klanten aan te trekken.

Online leadgeneratie omvat alle werkzaamheden die zich richten op potentiële klanten in contact te laten komen met jouw bedrijf. Het binnenhalen van een zakelijke relatie behaal je immers niet zomaar. Van de identificatie van een prospect tot een gesprek aan tafel met de juiste persoon. Leadbouwers adviseert en implementeert (zakelijke) leadgeneratie strategieën en tools die aansluiten bij je organisatie.

Online leadgeneratie strategie bij Leadbouwers

In samenwerking met jouw bedrijf zullen we een heldere en nuttige online leadgeneratie strategie ontwikkelen. Waar wil jij je als organisatie in onderscheiden? En hoe kunnen we in iedere fase van het beslissingsproces bij jouw potentiële klant in beeld komen? We zorgen ervoor dat we voor jouw bedrijf een heldere en gestroomlijnde strategie ontwikkelen, waarmee we doelgericht en structureel jouw doelgroep gaan bereiken.

Inventariseren

We beginnen met zoekwoorden onderzoek. Hiermee onderzoeken we hoe mensen naar jouw dienst zoeken. Daarna kijken we op welk platform we deze mensen kunnen bereiken.

Komen er al bedrijven op jouw website? Met Salesfeed kun je bedrijven herkennen op je website. Dit kan ervoor zorgen dat je waardevolle commerciële informatie verzamelt over zowel prospects als over bestaande of oud klanten. Leadbouwers is Salesfeed partner en wij adviseren je over de implementatie, maar ook over de opvolging van leads

Formuleren

Daarna formuleren we de strategie. Welke zoekwoorden moet je gebruiken op welk platform om jouw doelgroep te bereiken. Wij gaan er vanuit dat sales en marketing hand in hand gaan. We stellen samen de juiste prioriteiten op en maken een keuze uit een strategie die past bij jouw organisatie. Op deze manier verwezenlijken we snel resultaat, maar zorgen we ook voor leadgeneratie online op lange termijn.

Implementeren

Vervolgens creëren we de campagnes. Van Google Ads campagnes tot Facebook en LinkedIn campagnes. We kijken naar jouw website om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk traffic ook echt converteert. Om de opvolging van leads zo aantrekkelijk mogelijk te maken werken wij samen met telemarketingbureaus.

Optimaliseren

Optimaliseren is een integraal onderdeel van datadriven leadgeneratie. Door middel van de gegenereerde statistieken passen we de campagnes aan. Dat betekent optimaal rendement voor jou. Doordat we steeds aan de knoppen draaien, ben je verzekerd van leads door het jaar heen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een online leadgeneratie strategie voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op!

Geïnteresseerd of meer weten?

Stuur ons een bericht