Google Ads uitbesteden

Wil je het maximale halen uit online marketing? Wij zijn al jaren Google Partner en hebben een team Google Ads specialisten om je te helpen. Het uitbesteden van je Google Ads campagnes zorgt ervoor dat jij kan doen waar je goed in bent. Wij zorgen voor meetbare resultaten.

Google ads campagnes in de praktijk

Waarom Google Ads uitbesteden?

Vaak ontbreekt het aan tijd of expertise om een Google Ads campagne op te zetten. Bovendien wordt Google Ads steeds complexer en zijn er steeds meer technieken om je doelgroep te bereiken, zoals Google Shopping ads, SmartShopping ads, Google Display ads, Remarketing, dynamische advertenties en dynamische zoeknetwerk campagnes. Ook het meten van het resultaat van Google Ads campagnes is belangrijk. Google Ads beheer uitbesteden is daarom de efficiëntste en voordeligste oplossing. 

Google Ads beheer uitbesteden aan Leadbouwers

Google Ads uitbesteden zorgt ervoor dat je je online omzet kan verhogen. Op basis van jouw doelstellingen en beschikbare advertentiebudget maken we een strategie waarmee we het beste rendement uit Ads halen. Wij bekijken wat werkt in jouw Ads campagnes en breiden dit waar nodig uit. De zoekwoorden of advertentieteksten die niet werken, passen we aan. Dankzij de koppeling met Google Analytics, laten we je iedere maand zien aan de hand van een op maat gemaakt dashboard welk resultaat jouw Ads campagnes behalen.

Onze Google Ads dienstverlening

  • Zoekwoordenonderzoek
  • Google Ads campagneplan
  • Inrichting Google Ads account en campagnes
  • Beheer Google Ads campagnes (bodmanagement, zoekwoorden, advertenties/extensies optimaliseren)
  • Koppeling met Google Analytics, Google Merchant Center
  • Dashboard

Onze Google Ads specialisten laten je graag zien wat het voordeel is van het uitbesteden van je Google Ads beheer.

Geïnteresseerd of meer weten?

Stuur ons een bericht