Google Analytics implementatie

Google Analytics is onmisbaar voor het meten van het rendement van online marketing campagnes. Waar komen mijn bezoekers vandaan? Welke kanalen leveren rendement op? Met een web analytics tool, zoals Google Analytics, heb je inzicht in deze gegevens. Aan de hand van deze gegevens kan je jouw website optimaliseren zodat deze naadloos aansluit bij de behoeften van jouw klant en de online marketing doelen die jij wilt bereiken.

Waarom Google Analytics?

Voor een optimale online marketing strategie is het belangrijk om te kunnen rekenen op betrouwbare data. Je baseert hier immers jouw doelen en campagnes op. Een goede inrichting van web analytics zoals Google Analytics is daarom belangrijk. Je kunt meten wat bezoekers doen op jouw website en hoe ze jouw website gevonden hebben. Maar er wordt bijvoorbeeld ook gemeten welke bezoekers een (contact)formulier hebben ingevuld. Daarmee krijg je inzicht in de online kanalen die rendement, in de vorm van aankopen of contactverzoeken, opleveren.

Google Analytics implementatie

Wij helpen je bij het inrichten van web analytics tools zoals Google Analytics of Google Tag Manager. Ook richten we geavanceerde onderdelen van Google Analytics voor je in, zoals de juiste weergaven, filters, doelen, e-commerce of event tracking. Daarnaast zorgen we voor een overzichtelijk dashboard met handige rapportages. Op die heb je altijd de belangrijkste cijfers van je website binnen handbereik. 

Tenslotte zetten we de belangrijkste inzichten voor je op een rij. Je krijgt advies over verbeteringen op je website of campagnes, waarmee je het resultaat van je website kan verhogen. Dat kan eenmalig, maar ook periodiek.

Bij Leadbouwers ben je aan het juiste adres voor volledige Google Analytics implementatie maar ook als je een specifieke vraag hebt zijn we je graag van dienst!

Geïnteresseerd of meer weten?

Stuur ons een bericht