Website laten maken

Wil je een nieuwe website laten maken? Wij geven advies over hoe je jouw doelgroep het beste kunt bereiken en overtuigen met behulp van jouw website. Wij vertalen jouw strategische doelen naar meetbare, online doelstellingen. Hiervoor verdiepen we ons in jouw organisatie en in je doelgroep. Wie is jouw doelgroep en wat wil je bereiken met jouw website? 

Nieuwe websites in de praktijk

Alle specialisten onder één dak

Het succes van een website heeft te maken met meerdere factoren. Het is belangrijk dat je website goed wordt gevonden. Ook is het van groot belang dat websitebezoekers terechtkomen op een aantrekkelijke en professionele website, die technisch goed werkt en goed voelt. Leadbouwers werkt als onderdeel van Digital Layers nauw samen met specialisten op het gebied van design en techniek, die samen zorgen voor de website die jouw bedrijf nodig heeft.

Een goed vindbare website laten maken

Goed gevonden worden in zoekmachines als Google is essentieel voor een succesvolle website. Deze zoekmachineoptimalisatie begint met het uitvoeren van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Hiermee analyseren wij met welke zoekwoorden jouw doelgroep zoekt naar jouw product of dienst, en welke dus belangrijk zijn voor jouw website. Zo kun je met je website de informatie bieden waar jouw doelgroep naar zoekt. We ontwikkelen een contentplan met alle pagina’s van je website, en welke zoekwoorden relevant zijn voor deze pagina’s. Het schrijven van de pagina’s kun je helemaal zelf doen, maar wij kunnen ook de seo copywriting voor je verzorgen!

Een website op maat

Als het ontwerp en het contentplan naar wens is, starten we met de ontwikkelfase. We bouwen een fundament waar jouw bedrijf mee vooruit kan. Je website wordt gekoppeld aan een helder CMS waarin je zelf je pagina’s, blogs, foto’s en teksten kunt beheren. Hiermee blijft je website eenvoudig up-to-date.

Na de oplevering 

We leveren een professionele, visueel aantrekkelijke website, die geschikt zijn om jouw doelgroep te bereiken. Onze betrokkenheid stopt niet wanneer de website is opgeleverd. We houden pro-actief in de gaten of de doelen die je wilt bereiken met je website, worden behaald. Daarnaast maken we gebruik van Google, Facebook, Instagram en LinkedIn, om online marketingcampagnes op te zetten, die perfect aansluiten bij jouw doelen.

Wil jij een nieuwe website en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? 

Geïnteresseerd of meer weten?

Stuur ons een bericht