Zoekmachine optimalisatie advies

Het vindbaar zijn op Google is een belangrijke factor voor je bedrijf. Heb jezelf geen idee hoe je dit moet bereiken? Aan de hand van ons zoekmachine optimalisatie advies helpen we jou verder! Zoekmachines bepalen de positie van jouw website. Dit doen ze aan de hand van meer dan 200 factoren. Content, techniek en autoriteit zijn belangrijke factoren hierbij. Om deze positie te verhogen is het belangrijk dat je website zo wordt ingericht dat hij beter vindbaar is. Geen idee hoe je dit zou moeten verwezenlijken? Wij geven je advies hoe je dit kan aanpakken.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Wij geven een advies op basis van deze factoren. We bekijken aan welke factoren jouw website al voldoet en waar er nog verder in geoptimaliseerd kan worden. Het resultaat? Een hogere positie in Google voor de zoekwoorden die passen bij jouw bedrijf. Google toont zoekresultaten die zij relevant achten aan de zoekopdracht van de gebruiker. Naast deze gratis resultaten heeft Google de mogelijkheid om via Google Ads betaalde zoekresultaten te tonen boven de gratis zoekresultaten. Bij de gratis zoekresultaten is het van belang om een zo hoog mogelijke positie te bemachtigen.

Advies op maat

Wij geven zoekmachine optimalisatie advies dat volledig is toegespitst op wat jij wilt bereiken met je website. Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we samen welke diensten en producten belangrijk zijn voor jouw organisatie. Op basis daarvan voeren wij een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uit. Hierdoor ontstaat een beter beeld waar jouw website op gevonden wordt. Het plaatsen van krachtige teksten en de juiste zoekwoorden op je website heeft een grote invloed op de positie van jouw website in zoekmachines.

Een kort overzicht van ons zoekmachine optimalisatie advies: 

  • Zoekwoordenonderzoek
  • SEO contentplan
  • Technische website scan
  • Linkbuilding prospect lijst

Geïnteresseerd of meer weten?

Stuur ons een bericht