E-Commerce strategie

Als webshop is online marketing van essentieel belang. Er zijn veel verschillende vormen van online adverteren waar jij je als webshop op kan richten. Met kennis over Google Ads, Google Shopping, social media marketing, e-mailmarketing, zoekmachine optimalisatie en analytische programma’s zorgen we bij Leadbouwers ervoor dat je meer omzet en een beter rendement draait met jouw webshop.

Waar haal jij nou het meeste winst uit? Daar adviseert Leadbouwers bij, met een e-commerce strategie. Met kennis over Google Ads, Google Shopping, social media marketing, e-mailmarketing, zoekmachine optimalisatie en analytische programma’s zorgen we ervoor dat je meer omzet en een beter rendement draait met jouw webshop.

E-Commerce strategie bij Leadbouwers

Welke boodschap moet je op welk moment via welk platform verspreiden zodat je jouw doelgroep bereikt? Hoe zet je zet je advertising op Facebook en Google Ads rendabel in? Leadbouwers ondersteunt hierbij door het ontwikkelen van een e-commerce strategie.

Inventariseren

Voor we de strategie gaan uitwerken, gaan we op onderzoek uit. Waar zit jouw potentiële klant? Hoe kunnen we jouw ideale klant het beste bereiken? Hoe probeer je jouw doelgroep nu al te bereiken? Wat is jouw positie ten opzichte van concurrenten? Welke kanalen zijn nu succesvol en welke minder? Zo brengen we jouw huidige strategie en mogelijke kansen in beeld.

Formuleren

Daarna stellen we de e-commerce strategie op. We beschrijven de gestelde doelstellingen en hoe je die het beste bereiken kan. Online marketing maakt daar een groot deel van uit, maar dat is een breed concept. Wij richten ons op de meest rendementvolle aspecten. We zoeken de juiste kanalen uit om met jouw ideale klant te communiceren.

Implementeren

Aan de hand van de strategie kun jij zelf campagnes implementeren of dit uitbesteden aan Leadbouwers. Wij richten dan de campagnes voor je in. Ook verzorgen wij het beheer en optimalisatie van bijvoorbeeld social media campagnes, Google shopping campagnes en remarkting campagnes. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat we het rendement van campagnes precies kunnen meten.

Optimaliseren

Na de implementatie van de strategie houden we de campagnes sterk in de gaten. We blijven de campagnes optimaliseren door te kijken naar wat werkt en wat niet werkt. Zo behaal jij het maximale uit je campagnes!

Geïnteresseerd of meer weten?

Stuur ons een bericht