E-mail marketing

Verhoog jouw conversies met de juiste e-mail marketing strategie: een persoonlijke en doelgerichte manier om jouw klanten te bereiken. We denken verder dan de naam van jouw klant bovenaan de mail. Het is van belang dat de content specifiek gericht is op de individuele klant. We spelen actief in op het profiel en gedrag van de (potentiële) klant op jouw website.

E-mailmarketing is al jaren een succesvolle methode om online resultaat te boeken. Een juist ingerichte, persoonlijke e-mailmarketing campagne is een goede tool om meer traffic naar je website te genereren, conversies te verhogen, te investeren in de relatie met je klant en nieuwe klanten te binden.

E-mailmarketing uitbesteden

We stellen vast of drip campaigns, een vorm van e-mailmarketing automation, een waardevolle toevoeging zijn voor jou. We kunnen verschillende flows instellen, met verschillende triggers. Als iemand een contactformulier op jouw website invult bijvoorbeeld, krijgt deze lead een automatische e-mail met vervolgvragen. De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos.

Onze e-mailmarketing strategie: hoe gaan we samen te werk?

Wij houden het niet bij het helpen opstellen van één e-mail. We zorgen samen voor een e-mailmarketing strategie. Samen kijken we naar jouw organisatie en de doelstellingen die jij met e-mailmarketing wilt behalen. Aan de hand daarvan stellen wij een contentplan op en waar nodig een e-mail flow waarin alles precies is aangegeven. Welke content moet op welk moment naar welke klant gestuurd worden?

Met dit contentplan gaan wij voor jou aan de slag. We richten de marketing automation voor je in, stellen de e-mailmarketing campagne in, segmenteren jouw klantendatabase en maken de mailtemplates in jouw huisstijl. Daarmee kun je zelf e-mails maken en versturen. Maar ook dat doen we graag voor je.

Wij zorgen ervoor dat je zelf in Google Analytics direct het resultaat van jouw e-mailcampagne kunt volgen. Aan de hand van inzichten uit Analytics kunnen we ook doelstellingen aanpassen of verscherpen. Zo haal jij het optimale uit jouw e-mailmarketing campagnes.

Wij zijn de e-mailmarketing expert die jou graag helpt bij het opzetten van een effectieve e-mailmarketing strategie. Ook voor specifieke e-maildiensten ben je bij ons aan het juiste adres.

Geïnteresseerd of meer weten?

Stuur ons een bericht