Triangular Group Academy

Veiligheid en weerbaarheid vertalen in online leadgeneratie

Triangular Group Academy voorziet sinds 2014 zowel overheid als private sector van advies en begeleiding op het gebied van veiligheid en weerbaarheid. Met jarenlange ervaring in de Nederlandse special forces en inlichtingendiensten hebben ze alle capaciteit in huis om snelle en intelligente oplossingen te leveren. Wij hebben ze geholpen met het zichtbaar maken en het genereren van leads voor hun opleidingen- en dienstenportfolio. 

  • Online leadgeneratie 
  • Google Ads
  • Social advertising
  • Online marketing strategie

Nieuwe, meertalige website

De oude website van Triangular Group Academy was niet meer in overeenstemming met de uitstraling die ze wilden hebben. Tijd voor een nieuwe dus! Het uitgangspunt was een overzichtelijke website waar je eenvoudig kan navigeren, maar die wel de expertise en betrouwbaarheid uitstraalt waar Triangular voor staat. Dankzij branchepagina's  Uiteindelijk is de geheel vernieuwde website eind 2019 live gegaan.

Geoptimaliseerd voor leadgeneratie

Een nieuwe website is leuk, maar het moet wel commercieel resultaat opleveren. Vanaf het begin dachten onze online markeers mee over hoe we de website goed vindbaar konden maken. We deden zoekwoordenonderzoek en (her)schreven seo teksten. Maar we adviseerden ook over online leadgeneratie. Hoe kunnen we bezoekers verleiden om een brochure te downloaden, contact op te nemen of zich aan te melden voor een opleiding? Die strategie wierp zijn vruchten af. De gemiddelde tijd die een bezoeker op de website doorbrengt is gestegen naar drie minuten. Daarnaast steeg het aantal bezoekers vanuit Google met maar liefst 500%. Absoluut een succes voor Triangular Group Academy! 

De marketing stack van Triangular Group Academy

Meer weten over online leadgeneratie?

Ik vertel je graag meer

Jelle Althuizen

Jelle Althuizen

Eigenaar en online marketeer

t 024-3010307
e jelle@leadbouwers.nl

Ma - vrij
09.00 - 18.00 uur