Social media marketing

Haal het maximale uit jouw online marketing met social media marketing. Met social media kun je namelijk veel kanten op. Wil je de naamsbekendheid vergroten, leads genereren of conversie verhogen? Social media marketing verdient een plek binnen de marketingstrategie, zowel voor B2C als B2B. Hoe? Wij helpen je hier graag bij.

Social media marketing is niet meer dan af en toe een berichtje online plaatsen en likes behalen, toch? Fout! Achter social media marketing gaat een wereld aan data en mogelijkheden schuil, welke je allemaal optimaal moet benutten voor de beste resultaten. Met social media marketing gebruik je verschillende social media kanalen om online marketingdoelen te realiseren. Vooral Facebook en Instagram advertising en LinkedIn advertising zijn populair. Het voordeel van social media: je kan je erg specifiek op één doelgroep richten. Daarnaast heeft social media een immens bereik. Het is belangrijk dat je het doel scherp in beeld hebt. Met social media kun je namelijk veel kanten op. 

Jouw social media uitbesteden?

Social media marketing betekent veel keuzes maken. Wat is het doel van je campagnes? Gebruik je Facebook of LinkedIn? Selecteer je de doelgroep op locatie, leeftijd, interesse, of opleidingsniveau? Social media moet je dus op een doordachte manier implementeren. Wij ondersteunen daarbij aan de hand van een social media strategie. Zo creëer je content die aansluit bij het doel en de klant. Het uitbesteden van social media  betekent een social media strategie op basis van ervaring en data. Het inrichten van de campagne en het beheer kunnen wij voor je over nemen, maar natuurlijk bepalen we samen met jou wat de beste strategie is. Daar horen pakkende visuals en teksten bij. Door middel van effectief adverteren halen we het optimale uit jouw campagnes: bijsturen waar nodig, altijd aan de hand van de data.

Social media trainingen voor bedrijven

Wil je de kennis over social media marketing vergroten binnen jouw bedrijf? Volg dan een van onze social media trainingen voor bedrijven. Je leert hoe je social media effectief inzet, wat de mogelijkheden van Facebook, Instagram en LinkedIn advertising zijn voor jouw bedrijf en wat de mogelijke valkuilen zijn.

Schakel de social media specialist in

Wij bieden op verschillende manieren ondersteuning. Ga in gesprek met onze social media specialist voor advies waar je wat mee kan. Wij richten bijvoorbeeld de campagne in en regelen het beheer. Ook bieden we kennis in de vorm van een adviesgesprek of social media trainingen voor bedrijven. Hoe haal jij meer uit social media marketing?

Geïnteresseerd of meer weten?

Stuur ons een bericht