Leads genereren B2B

Wij zijn als online marketing bureau gespecialiseerd in online b2b leads genereren. Online leadgeneratie is een van de meest efficiënte en voordelige manieren om nieuwe klanten aan te trekken. Het aantrekken van een nieuwe zakelijke relatie gebeurt niet zomaar. Om nieuwe B2B klanten te krijgen heb je immers leads nodig die je salesteam kan omzetten in betalende klanten.

B2B lead generatie in de praktijk.

Wat is B2B leads genereren?

B2B leads genereren heeft te maken met alle activiteiten omtrent het in contact laten komen van potentiële klanten met jouw bedrijf. Bij B2B leads genereren is het belangrijk dat jij weet hoe je jouw organisatie kan neerzetten en hoe jouw website bij de potentiële klant in beeld komt. Het is belangrijk dat we samen een plan ontwikkelen met een heldere en leerzame leadgeneratie strategie. Hierin wordt bekeken op welke manier jouw organisatie zich kan onderscheiden van de concurrent en hoe we tijdens elke fase van het beslissingsproces van de potentiële klant in beeld komen. Leads genereren voor B2B levert ook meer naamsbekendheid en een betere merkbeleving bij de klant op.

Wat doet Leadbouwers bij B2B leads genereren?

Leadbouwers gaat jouw dienstverlening of producten via de bekendste en meest effectieve advertentiekanalen onder de aandacht brengen. Wij hebben kennis over de nieuwste B2B advertentiekanalen, zoals adverteren op LinkedIn en remarketing. Via deze manieren kunnen wij ons doelbewust op jouw doelgroep richten. We selecteren welke kanalen het meest rendabel zijn voor jouw website. Verder bekijken we of je met je boodschap die je op je website wilt overbrengen de beoogde klant weet te raken.

Bedrijven herkennen op je website

Verder is Leadbouwers ook Salesfeed partner, waarbij wij adviseren over de implementatie en ook over de opvolging van leads. Dankzij Salesfeed kun je bedrijven herkennen op je website. Je krijgt meer inzicht in welke bedrijven jouw website bezoeken. Dit zorgt voor bruikbare commerciële informatie over zowel nieuwe als ook bestaande of oud klanten. Leads genereren B2B gaat met Salesfeed erg snel. Gaat de opvolging van deze leads echter niet zo snel? Geen probleem! Wij werken ook regelmatig samen met telemarketingbureau’s voor de opvolging van leads.